Ieder jaar is het weer vaste prik in de agenda. De dinsdag voor de Kerstvakantie is familiezwemmen. En alle kinderen, broers, zussen, papa’s, mama’s, neven, nichten, opa’s, oma’s, vrienden, kennissen en ooms en tantes zijn dan van harte welkom om een rondje onderwater te zwemmen.

Ook afgelopen familiezwemmen hadden leden hun familie meegenomen. Jaap en Ria hadden kleindochter Romy meegenomen. Voorgaand jaar was ze er ook al, dat beviel zo goed dat ze er al een jaar naar uitkeek. Niet alleen naar het zwemmen keek ze uit, ook naar die overheerlijke warme chocomel met slagroom had ze in het vizier.

Wessel had zijn moeder meegenomen. Kon zij ook even mooi zien hoe snel haar zoon in het water kan zwemmen, want dat kan hij!

Suus die had haar dochter Wendalien uitgenodigd, zij nam haar drie dochters mee en een studente uit Brazili√ę. Zij hebben zich deze dinsdag uitstekend vermaakt met de persluchtflessen.

Chris heeft zijn best gedaan en een paar leuke foto’s¬†genomen van Wendalien en haar dochters. Aanschouw hier de gezellig duikfoto!

Familiezwemmen